Anti jussi-Niemi knockad...

Har precis kollat klart på matchen mellan Rögle-Leksand , vet inte riktigt vad jag ska säga. Allt gick så himla bra till skadorna kom och hälsade på. Niemi totalknockades efter att Daniel Tjärnqvist tacklat niemi hårt i ryggen. Enligt aftonbladet ocn annan media så ska det varit en regelrätt tackling men jag är helt emot det, klart det var i ryggen?

Har även fått höra att Niemi tuppat av i ambulansen igen efter att han varit vid medvetandet när han blev utburen, inte bra för Niemis del alltså och vi hade verkligen behövt han som back nu i kvalserien. Även Janne Houkko blev skadad den här matchen efter att ha fått en smäll rätt tidigt i matchen, vanligtvis så gillar jag inte att vara negativ men man kan knappast säga att det ser bra ut. Niemi kan vi nog glömma den här serien men vi får verkligen hoppas att Houkko kommer på benen igen tills nästa match...

Kan vi bara besegra AIK nästa så tror jag nog endå att det kan gå runt för oss, idag föll vi helt klart på alla skadorna , om inte de hade kommit så hade vi nog kunnat tagit tre poäng idag.

Men det är som det är! Mylleniemi ser inte direkt stabil ut även om vi inte ska klandra han för målen som blev, jag tycker bara att han ser allmänt ostabil ut , släpper mycket returer och vet iprincip aldrig vart han har pucken.

Nu är det bara att torka bort svett och blod och ladda inför AIK på onsdag.

Kommentarer
Postat av: Saik

du kan vara den mest enögda jäveln någonsin.. armen i ryggen??? det får man ha lilla du.

Checking from behind kan det inte bli på en spelare som står intill sargen.

Vad vill du mer ha det till? Boarding, ja kanske, i så fall 2 minuters boarding för för många skär innan tacklingen. absolut inget annat.

2009-03-16 @ 09:20:32
Postat av: Gurran

SAIK: Snacka skit verkar du kunna göra , titta genom dina röglegröna fingrar och se hur vidrigt det hela är, nu får vi bara hoppas att Niemi överlever det hela utan allt för hemska påföljder.



2009-03-16 @ 09:56:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0