Gårdagens match! Leksand malmö 3-2 efter straffar!

Tjenare alla! det blev en fartfylld match i Leksand igår som jag väntade, dock gick aldrig mitt resultat 4-3 till Leksand in.
Matchen började ganska fattigt utan några mål för något av lagen , Malmö stressade leksand samtidigt som Leksand ändå tryckte på och gjorde vad som förväntades. Skotten slutade ändå 11-9 till leksand.

Sex minuter in i andra perioden slog Leksands Pelle Prestberg in 1-0  med ett mycket fint och allmänt rent skott.
Malmö kvitterade därefter till 1-1 men inte kort efter malmös kvittering blev Eric Johansson fri med malmös målvakt Erik Svensson där han kyligt kunde lägga pucken mellan benen och ge leksand en 2-1 ledning.I tredje Perioden kom tillslut ett 2-2 mål för malmö och matchen bar till en förlängning som istället rann ut i sanden och det blev dags för straffar.

Leksand vann tillslut straffscenariot efter att Kevin Doel hängt in pucken, målet dömdes först bort av dommare Olof Lindqvist men i nästa sekund dömde han ändå mål efter att en av linjedommarna förklarat att pucken klart var inne.

Många av malmös spelare blev rasande och större delen av malmös lag flockades kring dommarparen som egentligen gjort helt rätt , samtidigt måste man förstå att det lär kännas knäckande för Malmös spelare som verkligen stått upp för klubben nu under den ekonomiska krisen. Jag vill ändå hylla malmös spelare även fast jag är djup Leksing, jag hade gärna sett malmö i en kvalserien och tycker det är synd då viljan att kämpa verkligen fanns.

Hur som helst är det otrloligt skönt att se att Leksand även sliter för poäng som egentligen är betydelselösa, Det tycker jag i alla fall visar att man är redo att ta kampen om en elitserieplats!


Kevin Doell på bild,  bilden är lånad från Leksandsif.se

Utkast: Tjenare alla! ...

Tjenare alla! härligt med Fredagkväll då men samtidigt mindre trevligt att sportlovet snart är över. Ska förövrigt snart och se på Leksand-Malmö som visas på Tv4sport 19.00. Det kan nog bli en ganska fartfylld match , först och främst malmö som kommer med ett gäng juniorer med 8 segrar i rad. Leksand ser dock lite blekare ut , en hel del sjuka i laget , bara hoppas att darlakararna kan kamma hem en seger även ikväll!!.

Själv tippar jag 4-3 till Leksand , vad tippar ni ? :) Igår var jag på kupolen och handlade lite snygga saker (tycker jag iallfall) det blev ett par jeans , en ny tröja och ett par skor. tänkte mest visa en bild på tröjan som var ganska schyst! =) Nej nu måste jag allt skyna mig om jag ska hinna över och se på hockey , förövrigt servras Apelsinkyckling och ris. Mumsfillebabababbaba!!!



Här är då ett av gårdagens inköp , j.lindeberg mujo compact.
Här är då ett av gårdagens inköp , j.lindeberg mujo compact.

Välkommen till min blogg!

Då hade man lyckats skapa sig en blogg då , kände att det var läge att ha nått ställe där man kunde skriva av sig emellanåt så då är väll en blogg ganska perfekt! Skönt att få dela lite disskusitioner med annat folk :).

Hitills har jag inte direkt bestämt vilka områden jag framförallt vill skriva om , men om jag tänker lite frammåt kommer nog det mesta av min text att handla om teknik, nyheter, sport, händelser och helt enkelt sådant som berör många personer. Det kommer givetvis även bli endel kläder!

för övrigt måste jag nog säga att bloggens design får stå sig som den är ett tag , dels för att jag inte riktigt vet hur jag vill ha   det och för det andra att jag är rätt kass på att skriva kod.

Det var allt för den här kvällen , hittar ni några fel på bloggen får ni gärna lägga en kommentar så ska jag försöka ordna det.

/Gurran

RSS 2.0